لوبیا قرمز کپسولی که به خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد. لوبیا قرمز کپسولی هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیتزایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین میرود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیا قرمز را به طور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتیگراد بجوشانید. در ضمن هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این مقدار در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است^