شور مخلوط
product-thumb

[صنایع غذایی برتر] شور مخلوط

قیمت : ٥٠,٤٥٩ ریال

قیمت مصرف کننده : 0 ریال

در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم‌برگ و... است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود. فصل تهیه شور معمولاً بهار و تابستان است که سبزیجات تازه به فراوانی یافت می‌شود. به فرایند تهیه شور در اصطلاح شور انداختن می‌گویند. مواد اصلی نگهدارنده در شور محلول سرکه، نمک و آب است. سبزیجات مناسب برای شور شامل خیار قلمی، گل کلم، هویج، سیر و پیاز می‌باشند. ادویه مرسوم فلفل سیاه، سیر و سبزیجات معطر مانند ترخون است.^