قیسی سیل وکیوم
product-thumb

[صنایع غذایی برتر] قیسی سیل وکیوم

قیمت : ١٦٥,١٣٨ ریال

قیمت مصرف کننده : 0 ریال

همچون سایر میوه‌های خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری همچون فیبر رژیمی برای جلوگیری از سرطان و دیابت و بهبود عملکرد دستگاه کوارش و تسهیل انتقال مواد دفعی در لوله گوارش و نیز از بین رفتن علائم یبوست، ویتامینC برای سلامت دندان، استخوان، پوست، کمک به جذب آهن و حفاظت در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا ، ویتامینA جهت بهبودی در بینایی، تنظیم عملکرد سلولی، رشد استخوان و تقویت سیستم ایمنی و نیز پیشگیری از سرطان ، ویتامینK برای پیشگیری از خونریزی،  بتا کاروتن جهت کمک به پیشگیری و درمان بیماری قلبی، سرطان، فشارخون بالا، مشکلات پوستی، آب مروارید و سردرد ، آهن برای پیشگیری از کم خونی، کلسیم برای حفظ استخوان، دندان و غضروف، پتاسیم برای سلامتی قلب و حفظ فشار خون سالم،  و... است. مصرف 3 عدد قیسی انرژی حدود 50 کالری را فراهم می‌آورد. زکریای رازی نیز خوردن قیسی را با مغز گردو به مقدار 50 گرم به مدت 7 روز توصیه می‌کند چراکه این داروی بسیار خوبی برای لوزالمعده و ورم روده محسوب می‌شود.هشدار در مورد مصرف قیسیبرای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه می‌کنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای می‌شود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که می‌تواند باعث واکنش آلرژیک شود.همچنین باید توجه داشت که به دلیل بالا بودن میزان فیبر در قیسی مصرف بیش از اندازه آن می‌تواند باعث اسهال و ایجاد نفخ گردد. بنابراین کودکان و سالمندان نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند.^